Woning verkopen

Woning verkopen bij Stad & Land

Woning verkopen? Wij komen graag bij u langs voor een geheel vrijblijvende woningopname en kennismaking. Vanzelfsprekend bent u ook van harte welkom in één van onze kantoren in Rotterdam en Dordrecht.

Wilt u uw woning verkopen in Rotterdam, Dordrecht of de Drechtsteden­? De verkoop van uw woning verdient een zorgvuldige aanpak, waarbij uw belang en het beste resultaat voorop dienen te staan. Onze Stad & Land NVM Makelaars vanuit Rotterdam Kralingen of Dordrecht Centrum doen er alles aan om uw doel te behalen. Tijdens het gehele verkoopproces kunt u rekenen op een deskundige en een doortastende aanpak. Naast verkoop kunnen wij u ook begeleiden bij aankoop.

Verkoop je woning in 7 stappen

Stap 1 – Vraagprijs bepalen

Een correcte waardebepaling is een belangrijke stap voor het gehele verkoopproces en staat niet voor niets op nummer 1.

Stap 2 – Publiciteitsplan opstellen

In overleg met opdrachtgever opmaken van een mooie presentatie met professionele interieur- en exterieurfoto’s en uitgebreide informatie over uw woning.

Stap 3 – De woning verkoop gereedmaken

Verhelp kleine mankementen en zorg ervoor dat de woning er opgeruimd uitziet. Wij adviseren u hier graag bij.

Stap 4 – De bezichtiging

Wij staan potentiële kopers vriendelijk te woord en plannen afspraken in. Stad & Land NVM Makelaars combineert empathie met een professionele kijk. Begeleiding van bezichtigingen van uw huis door een van onze makelaars en direct aansluitend terugkoppeling.

Stap 5 – Procesbegeleiding

Begeleiding gedurende het gehele traject vanaf het eerste kennismakingsgesprek, de waardebepaling, de bezichtigingen, de prijsonderhandelingen tot en met de juridische en feitelijke levering en de bijbehorende (na)zorg.

Stap 6 – Ondertekening van de koopakte

Als alle handtekeningen zijn gezet, is de koopovereenkomst gesloten. De koper ontvangt een afschrift van de akte. Vanaf dat moment heeft hij nog drie dagen wettelijke bedenktijd, waarin hij/zij alsnog van de aankoop kan afzien zonder opgaaf van reden. Eveneens kan het koopcontract nog ontbonden worden op basis van de ontbindende voorwaarden die erin staan (denk aan voorbehoud financiering).

Stap 7 – Naar de notaris

Om aan alle wettelijke en juridische eisen te voldoen vindt op de dag van levering de overdracht plaats bij de notaris, het zogenoemde transport met de sleuteloverdracht.

WONING VERKOPEN OF VERHUREN?

woning kopen of huren

KOOP AANBOD

HUUR AANBOD

    WAARMEE KUNNEN WIJ U HELPEN?

    Heeft u vragen, wilt u meer informatie of kunnen wij direct aan de slag? Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op.


    010 – 452 666 6
    info@stadenland.nl
    afspraak maken