Woning verhuren

Woning verhuren bij Stad & Land Rotterdam

Wilt u uw gestoffeerde/gemeubileerde woning verhuren via gespecialiseerde NVM verhuurmakelaars? Dan bent u bij Stad & Land NVM Expat Rentals aan het juiste adres.

Als één van de weinige NVM Makelaars in de regio’s Rotterdam en Dordrecht is ons kantoor gespecialiseerd in de verhuur van gestoffeerde/gemeubileerde woningen.

Ons NVM keurmerk betekent dat wij voor hoogwaardige kwaliteit & professionaliteit gaan. Door ons grote netwerk & het gebruik van social media brengen wij verhuurder & huurder snel bij elkaar. Dus blijf rustig zitten op uw stoel! Wij gaan voor u aan de slag.

Keurmerk verhuurveilig logo

Wij adviseren met name buitenlandse werknemers die tijdelijk (voor kortere of langere periodes) in Nederland werkzaam zijn, omdat wij beschikken over een groot netwerk van multinationals, organisaties en expats.

Op zoek naar een huurwoning? Neem een kijkje in ons aanbod.

woning verhuren

No cure no pay

Wij bieden NVM-kwaliteit en een hoogwaardige, eigentijdse dienstverlening op basis van No Cure No Pay. Onze zeer deskundige en ervaren NVM makelaars kennen alle aspecten die belangrijk zijn voor u en uw toekomstige huurder en begeleiden u graag tijdens dit verhuurproces.

Zorgeloos met het hoogste rendement verhuren

Met Stad & Land NVM Expat Rentals kunt u zorgeloos met het hoogste rendement verhuren. Hieronder vindt u de voordelen op een rij:

De eerste stap: de vrijblijvende woningopname

Voor een heldere en deskundige uitleg over de mogelijkheden komt de Stad & Land NVM verhuurmakelaar graag bij u langs voor een vrijblijvende en kosteloze woningopname en een persoonlijke kennismaking.

Vraagprijs bepalen

Een correcte waardebepaling is een belangrijke stap voor het gehele verkoopproces en staat niet voor niets op nummer 1.

NVM als keurmerk voor professionele dienstverlening

Ons kantoor is aangesloten bij de brancheorganisatie Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM). Daarmee is uw woning altijd prominent te zien op Funda. Bovendien wordt er door de NVM op toegezien dat al onze medewerkers vakkundig opgeleid en gecertificeerd zijn. Door permanente en verplichte educatie worden zij blijvend op de hoogte gehouden van alle regelgeving omtrent verhuur, verkoop en aankoop.

Gestoffeerd/gemeubileerd verhuren aan expats

Door onze doortastende begeleiding op maat worden gestoffeerde/gemeubileerde woningen en appartementen zowel binnen als buiten het centrum snel verhuurd. Om het risico voor de verhuurder te minimaliseren worden toekomstige huurders, veelal expats, grondig door ons gescreend. Dat is fijn! Onze zeer deskundige en ervaren NVM verhuurmakelaars kennen alle aspecten die belangrijk zijn voor u en uw toekomstige huurder en begeleiden u graag tijdens dit proces.

Leegstandsrisico beperken

In voorkomende situaties zijn wij zowel NVM verhuur- als NVM verkoopmakelaar om het leegstandsrisico te beperken. Als een object zowel een verhuur- als een verkooptraject via Stad & Land NVM Makelaars doorloopt, wordt er uitstekend samengewerkt tussen de afdelingen verhuur en verkoop. Allemaal om het leegstandsrisico te beperken tot een minimum. Het belang van onze klant staat altijd voorop. Tevens verzorgen wij ook de (tijdelijke) verhuur van koopwoningen via de leegstandswet, zodat de verkoop door kan lopen.

WONING VERKOPEN OF VERHUREN?

woning kopen of huren

KOOP AANBOD

HUUR AANBOD

    WAARMEE KUNNEN WIJ U HELPEN?

    Heeft u vragen, wilt u meer informatie of kunnen wij direct aan de slag? Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op.


    010 – 452 666 6
    info@stadenland.nl
    afspraak maken