Gratis waardebepaling

Gratis waardebepaling: nauwkeurig beeld van de verkoopwaarde

Elke woning of vastgoedobject is uniek. Daarom besteedt Stad & Land NVM Makelaars Rotterdam uitgebreid aandacht aan het vaststellen van de juiste vraagprijs voor de hoogste opbrengst. Deze vrijblijvende en gratis waardebepaling geeft een nauwkeurig beeld van de verkoopwaarde van uw woning.

Waardepaling op bepaalde factoren

Vanuit de dagelijkse praktijk kent Stad & Land NVM Makelaars Rotterdam de prijsontwikkelingen. Aan de hand daarvan wordt de hoogste opbrengst voor u gerealiseerd. De gratis waardebepaling op maat doen wij op basis van onderstaande factoren. Een waardebepaling geeft een zeer nauwkeurig beeld van de verkoopwaarde van de woning. Toch kunt u op basis hiervan geen lening afsluiten. Dat kan wel met een officiële taxatie van het vastgoed.

 • Historie & huidig aanbod
 • Huizen in de buurt
 • Informatie bij Het Kadaster
 • Locatie van de woning
 • Oppervlakte van de woning
 • Onderhoud van de woning

Taxatie

Bij een taxatie wordt een uitgebreid rapport gemaakt dat nodig is voor bijvoorbeeld een hypotheek aanvraag. Stad & Land werkt samen met enkele hypotheekadviseurs. Deze samenwerking zorgt ervoor dat je helemaal wordt ontzorgd bij de aanschaf van een nieuwe woning.

WONING VERKOPEN OF VERHUREN?

woning kopen of huren

KOOP AANBOD

HUUR AANBOD

  WAARMEE KUNNEN WIJ U HELPEN?

  Heeft u vragen, wilt u meer informatie of kunnen wij direct aan de slag? Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op.


  010 – 452 666 6
  info@stadenland.nl
  afspraak maken