Hypotheekadvies

Hypotheekadvies op maat

De hypotheek is waarschijnlijk de grootste kostenpost in uw huishouden. Goed financieel hypotheekadvies is daarom essentieel. U wilt tenslotte comfortabel en zorgeloos kunnen (blijven) wonen. Vaes Finance adviseert en begeleidt u in het gehele traject tot uw hypotheek helemaal rond is.

Vaes Finance Logo

Onafhankelijk, eerlijk en bovenal duidelijk financieel advies!
Wij onderscheiden ons doordat wij onze klanten veel persoonlijke aandacht geven. Geen standaardadvies, maar financiële oplossingen die echt op uw belangen zijn afgestemd.

DE BEST BEOORDEELDE HYPOTHEEKADVISEUR VAN ZUID-HOLLAND

Je wordt niet zomaar de best beoordeelde adviseur van Zuid-Holland. Wij doen iedere dag ons uiterste best om u een betrouwbaar en deskundig financieel hypotheekadvies te geven. Ons team, van adviseurs tot back-office medewerkers, stemt onze dienstverlening nauwkeurig op u af.

1. VRIJBLIJVENDE HYPOTHEEKGESPREK

Het eerste hypotheekgesprek met een van onze hypotheekadviseurs is voor onze rekening. Tijdens dit hypotheekgesprek bespreekt u samen met een hypotheekadviseur hoe wij u kunnen helpen met het realiseren van uw woonwens.

2. SELECTIE VAN AANBIEDERS

De huidige woningmarkt kent tal van aanbieders en bankinstellingen, met tal van verschillende producten, diensten en voorwaarden. Uit meer dan twintig geldverstrekkers selecteren we de best passende aanbieding voor u. Daarbij kijken wij naar tientallen voorwaarden en rentetarieven. Dat geeft u de zekerheid van het juiste hypotheekadvies en een betaalbare maandlast die naadloos aansluit op uw wensen.

3. ONAFHANKELIJK ADVIES

Onze hypotheekadviseur zal de door ons geselecteerde aanbieders aan u presenteren en uitvoerig met u bespreken, waarna we u kunnen adviseren welke hypotheek en maandlast het beste bij u past, zowel in uw huidige als in uw toekomstige situatie.

4. MAATWERK

Juist door deze zorgvuldige en persoonlijke benadering onderscheiden wij ons op het gebied van financiële dienstverlening. Met deze complete aanpak bieden wij u graag maatwerk aan, ofwel “een hypotheek op maat.” Uw belang staat bij Vaes Finance altijd voorop. Met ons hypotheekadvies houden onze hypotheekadviseurs zoveel mogelijk rekening met wat u wilt en wat verantwoord is. Tijdens het aanvraagproces hebben we regelmatig contact met elkaar, zodat u precies weet hoe het ervoor staat.

5. NAZORG

Ook wanneer u bent verhuisd, blijven de hypotheekadviseurs van Vaes Finance je hypotheek en verzekering voortdurend controleren. Bij Vaes Finance werken we met vaste, persoonlijk aanspreekpunten, waar je zo vaak en zo veel contact mee kunt hebben als u wilt. Maar ook na jaren blijven wij geïnteresseerd in hoe het met u gaat. Zo combineren we professionaliteit met menselijkheid en hopen we een lange termijn relatie met u op te bouwen.

WONING VERKOPEN OF VERHUREN?

woning kopen of huren

KOOP AANBOD

HUUR AANBOD

    WAARMEE KUNNEN WIJ U HELPEN?

    Heeft u vragen, wilt u meer informatie of kunnen wij direct aan de slag? Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op.


    010 – 452 666 6
    info@stadenland.nl
    afspraak maken