Waardebepaling Schiedam

Gratis waardebepaling in Schiedam

Bent u op zoek naar een makelaarskantoor die u kan helpen met een waardebepaling in Schiedam? Dan bent u bij Stad & Land NVM Makelaars aan het juiste adres!.Wij doen dit zelfs gratis! Onze makelaars weten precies hoe ze de marktwaarde van uw woning of bedrijfspand kunnen vaststellen. Hierdoor bent u verzekerd van een zeer nauwkeurig beeld van de verkoopwaarde. Dus mocht u als particulier of bedrijf een waardebepaling in Schiedam nodig hebben? Maak dan een afspraak met Stad & Land NVM Makelaars. Wij zorgen ervoor dat uw woning of bedrijfspand succesvol verkocht wordt en gaan hierbij voor het hoogste rendement!

Totstandkoming NWWI taxatie

Bij het uitbrengen van een NWWI taxatie zijn een aantal zaken belangrijk, namelijk: kennis van de markt, ervaring en deskundigheid. Dat hebben wij in huis. Daarom staan wij u graag bij met een professionele NWWI taxatie of waardebepaling in Schiedam. Wilt u weten welke soorten taxaties wij kunnen uitvoeren? Hier volgt een overzicht:

 • MKB taxaties door Rob Puper RMT.
 • WOZ taxaties door Rob Puper RMT.
 • Bedrijfsonroerendgoed taxaties door Rob Puper RMT.
 • NHG taxaties, NWWI taxaties en reguliere taxaties door Rob Puper RMT en Richard van Opstal RMT, beide Register Makelaar Taxateur.

Waardebepaling woning Schiedam

Wat is het verschil tussen waardebepaling en taxatie?

Wat belangrijk is om te weten, is dat een waardebepaling niet hetzelfde is als een taxatie. Bij een waardebepaling wordt er een grove inschatting van de waarde van uw woning of bedrijfspand in Rotterdam gemaakt. Op basis hiervan wordt de vraagprijs bepaald. Maar hier kunt geen lening mee afsluiten of hypotheek van verkrijgen. Dan dient u een officiële NWWI taxatie te laten doen door een gecertificeerde taxateur.

Wij gaan voor de hoogste opbrengst

Wij staan voor u klaar om u te helpen met een waardebepaling van uw woning of bedrijfspand in Schiedam. Als full-service makelaarskantoor willen wij altijd het beste resultaat halen in iedere prijsklasse en situatie. We behartigen uw belangen en gaan er samen voor om uw doel succesvol te bereiken. Dit doen we niet alleen met de grootste zorg en toewijding, maar ook met ervaring, één-op-één contact en kwaliteit. We realiseren de hoogste opbrengst voor u, omdat we alles weten van de huidige prijsontwikkelingen. Dus wilt u ons inschakelen voor een gratis waardebepaling? Dit zijn onze voordelen:

 • Kennis
 • Persoonlijke betrokkenheid
 • NVM keurmerk
 • Korte kanalen
 • Ruim 7 decennia actief in de Rotterdamse markt

Waardebepaling in Schiedam nodig? Bel direct!

Wilt u een waardebepaling laten uitvoeren in Schiedam? Of heeft u ons nodig voor een NWWI taxatie? Stuur ons een bericht via het contactformulier of bel naar 010 – 452 666 6 om een afspraak met ons te maken. Mocht u nog vragen hebben of meer willen weten over onze diensten, dan kunt u ook gerust contact met ons opnemen. Uiteraard staan we graag te woord.

WONING VERKOPEN OF VERHUREN?

woning kopen of huren

KOOP AANBOD

HUUR AANBOD

  WAARMEE KUNNEN WIJ U HELPEN?

  Heeft u vragen, wilt u meer informatie of kunnen wij direct aan de slag? Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op.


  010 – 452 666 6
  info@stadenland.nl
  afspraak maken