Waardebepaling Rotterdam

Waardebepaling in Rotterdam laten uitvoeren?

Wilt u een waardebepaling in Rotterdam laten uitvoeren? Stad & Land NVM Makelaars helpt u hier graag bij! Door een waardebepaling krijgt u een zeer nauwkeurig beeld van de verkoopwaarde van uw woning. Dus wilt u weten wat de marktwaarde van uw woning is? Schakel ons dan in voor een waardebepaling in Rotterdam. Wij helpen u uw woning succesvol te verkopen voor het hoogste rendement!

Hoe komt de NWWI taxatie tot stand?

Wat belangrijk is bij het uitbrengen van een NWWI taxatie is ervaring, deskundigheid en kennis van de markt. Daarover beschikken wij. Daarom kunt u bij ons terecht voor een professionele waardebepaling of NWWI taxatie. De onderstaande soorten taxaties voeren wij uit in Rotterdam:

 • Bedrijfsonroerendgoed taxaties door Rob Puper RMT.
 • MKB taxaties door Rob Puper RMT.
 • WOZ taxaties door Rob Puper RMT.
 • NHG taxaties, NWWI taxaties of reguliere taxaties door Rob Puper RMT en Richard van Opstal RMT, beide Register Makelaar Taxateur.

NWWI taxatie Rotterdam

Verschil waardebepaling en taxatie

Voor een grove schatting van de waarde van uw woning in Rotterdam, kunt u een waardebepaling aanvragen. Deze dient als basis voor het vaststellen van de juiste vraagprijs. Maar wilt u een lening afsluiten of een hypotheek verkrijgen, dan volstaat een waardebepaling niet. Hier heeft u een officiële NWWI taxatie voor nodig door een gecertificeerde taxateur. Er wordt dan een uitgebreid rapport opgesteld, dat u nodig heeft bij

Waardebepaling Rotterdam door Stad & Land NVM Makelaars

Kunnen wij u helpen met een waardebepaling van uw woning in Rotterdam? Onze adviseurs staan voor u klaar! Wij gaan als full-service makelaarskantoor altijd voor het beste resultaat. In iedere prijsklasse en elke situatie. Dus overweegt u uw woning te verkopen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Uw belangen behartigen staat bij ons voorop. Daarom willen we samen met u uw doel behalen. Dit doen wij met de grootste zorg en toewijding, kwaliteit, één-op-één contact en ervaring. Door op de hoogte te blijven van de prijsontwikkelingen, wordt de hoogste opbrengst voor u gerealiseerd. Daarbij is onze nauwkeurige waardebepaling geheel gratis. Verder zijn onze voordelen:

 • Meer dan 7 decennia actief in de Rotterdamse markt
 • NVM keurmerk
 • Korte kanalen
 • Persoonlijke betrokkenheid
 • Kennis

Direct een gratis waardebepaling inplannen

Wij komen graag bij u langs in Rotterdam voor een waardebepaling of NWWI taxatie. Bel 010 – 452 666 6 of stuur ons een bericht via het contactformulier om een afspraak in te plannen. Ook voor meer informatie of bij vragen, kunt u gerust contact met Stad & Land NVM Makelaars opnemen. We staan u uiteraard graag te woord.

WONING VERKOPEN OF VERHUREN?

woning kopen of huren

KOOP AANBOD

HUUR AANBOD

  WAARMEE KUNNEN WIJ U HELPEN?

  Heeft u vragen, wilt u meer informatie of kunnen wij direct aan de slag? Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op.


  010 – 452 666 6
  info@stadenland.nl
  afspraak maken