Verkoopmakelaar Schiedam

Ervaren verkoopmakelaar in Schiedam nodig?

Zoekt u een ervaren verkoopmakelaar in Schiedam die u kan helpen bij het verkopen van uw appartement, woning of bedrijfspand? Dan bent u bij Stad & Land NVM Makelaars aan het juiste adres. Het verkopen van een woning verdient een zorgvuldige aanpak. Wij gaan altijd voor het beste resultaat, terwijl we uw belangen voorop stellen. Onze makelaars doen er alles aan om uw doel te behalen. Daarom kunt u rekenen op een doortastende en deskundige aanpak tijdens het verkoopproces. Dus wilt u begeleid worden tijdens de verkoop van uw woning door een verkoopmakelaar in Schiedam? Maak een afspraak met Stad & Land NVM Makelaars voor een kennismakingsgesprek.

Hoe wij te werk gaan

Stad & Land NVM Makelaars is een full-service makelaarskantoor. Naast dat wij u gedurende het gehele verkoopproces begeleiden en adviseren, helpen wij u ook doelgericht en effectief potentiële kopers te bereiken. Hiervoor gebruiken we onze sociale media kanalen, Funda en Pararius. Verkoper en koper worden zo snel en gemakkelijk bij elkaar gebracht. Dus voor een zorgeloze verkoop van uw woning in Schiedam, kunt u bij ons terecht. Met kwaliteit, ervaring, de grootste zorg en toewijding, maar ook met één-op-één contact zorgen wij dat het beste resultaat behaald wordt. Verder zijn onze voordelen:

 • NVM keurmerk
 • Persoonlijke betrokkenheid
 • Korte kanalen
 • Vele jaren actief in de Rotterdamse markt
 • Kennis

Verkoopmakelaar Schiedam

Begeleiding van een verkoopmakelaar in Schiedam

Gaat u uw woning in Schiedam verkopen? Daar komt veel bij kijken. Zo moet er een correcte waardebepaling gedaan worden, moet uw woning opvallen op de markt en moeten er potentiële kopers gevonden worden. Onze verkoopmakelaar helpt u hier graag bij. Wij begeleiden u tijdens het gehele traject. Vanaf het moment van kennismaking tot het opstellen van de vraagprijs en van de bezichtiging tot de prijsonderhandeling. Laat u ontzorgen door onze hulp in te schakelen bij het verkopen van uw woning.

Wij weten alles van de huidige markt

Onze verkoopmakelaar weet alles van de huidige markt. We staan u graag bij met deskundig advies tijdens de verkoop van uw woning. Maar uiteraard willen we ook aan alle wettelijke en juridische eisen voldoen. Ook voor hulp bij deze zaken, kunt u bij ons terecht.

Woning verkopen? Neem contact op!

Kunt u de hulp van onze verkoopmakelaar gebruiken bij de verkoop van uw woning in Schiedam? Vul ons online contactformulier in of bel naar 010 – 452 666 6 om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Neem ook bij vragen

WONING VERKOPEN OF VERHUREN?

woning kopen of huren

KOOP AANBOD

HUUR AANBOD

  WAARMEE KUNNEN WIJ U HELPEN?

  Heeft u vragen, wilt u meer informatie of kunnen wij direct aan de slag? Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op.


  010 – 452 666 6
  info@stadenland.nl
  afspraak maken