Verkoopmakelaar Krimpen aan den IJssel

Deskundige verkoopmakelaar Krimpen aan den IJssel

Mocht u uw appartement, woning of bedrijfspand willen verkopen, dan kan het inschakelen van een verkoopmakelaar in Krimpen aan den IJssel u uitkomst bieden. Want een woning verkopen verdient een zorgvuldige aanpak. Daar weet Stad & Land NVM Makelaars alles van. Wij gaan namelijk in iedere situatie voor het beste resultaat, door uw belangen te behartigen. Daarom bent u bij ons van een doortastende en deskundige aanpak verzekerd. Dus kunt u hulp gebruiken bij de verkoop van uw appartement, woning of bedrijfspand? Onze verkoopmakelaar staat voor u klaar in Krimpen aan den IJssel. Neem contact met ons op om een kennismakingsgesprek in te plannen.

Wij brengen verkoper en koper bij elkaar

Het bereiken van potentiële kopers kan lastig zijn, maar niet voor full-service makelaarskantoor Stad & Land NVM Makelaars. Wij weten precies hoe we potentiële kopers effectief en doeltreffend kunnen bereiken. Hiervoor zetten wij onze eigen sociale media in, maar ook Pararius en Funda. Verkoper en koper worden op deze wijze gemakkelijk en snel bij elkaar gebracht. Met ervaring, de grootste zorg en toewijding, één-op-één contact en kwaliteit zal onze makelaar altijd gaan voor het beste resultaat. Verder profiteert u bij ons van de volgende voordelen in Krimpen aan den IJssel:

 • Ruim 70 jaar actief in de Rotterdamse markt
 • Kennis
 • Persoonlijke betrokkenheid
 • Korte kanalen
 • NVM keurmerk

verkoopMakelaar Krimpen aan den IJssel

Makelaar voor het (ver)kopen van een woning

Wilt u uw woning in Hillegersberg verkopen? Dan wilt u natuurlijk dat uw woning zoveel mogelijk opbrengt. Onze makelaars gaan altijd voor het beste resultaat. In alle prijsklassen. Daarnaast kan onze makelaar u ook van dienst zijn wanneer u een woning in Hillegersberg wilt kopen, Wij geven u als koper of als verkoper van een woning graag deskundig advies over prijsonderhandelingen, juridische afwikkeling en andere zaken omtrent het aankopen of verkopen van een woning. Dankzij onze begeleiding kunt u uw doel behalen.

Woning verkopen? Schakel ons in!

Weet u wat er allemaal komt kijken bij het verkopen van een woning in Krimpen aan den IJssel? Er is bijvoorbeeld een waardebepaling nodig, u moet ervoor zorgen dat uw woning opvalt tussen de concurrentie en potentiële kopers moeten bereikt worden. Daar helpt onze verkoopmakelaar u graag bij. Wij begeleiden u van begin tot eind. Van kennismaking tot prijsonderhandeling, maar ook bij zaken als het bepalen van de vraagprijs en de bezichtiging. Wij nemen graag al uw zorgen uit handen gedurende de verkoop van uw woning.

Neem contact op voor een kennismakingsgesprek

Voor een goed verloop van de verkoop van uw woning kunt u het beste een ervaren verkoopmakelaar in Krimpen aan den IJssel inschakelen. De deskundige makelaars van Stad & Land NVM Makelaars staan voor u klaar. Bel 010 – 452 666 6 of vul ons contactformulier in op de website om een afspraak met ons te maken voor een kennismakingsgesprek. Ook bij vragen of voor meer informatie, kunt u ons contacteren.

WONING VERKOPEN OF VERHUREN?

woning kopen of huren

KOOP AANBOD

HUUR AANBOD

  WAARMEE KUNNEN WIJ U HELPEN?

  Heeft u vragen, wilt u meer informatie of kunnen wij direct aan de slag? Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op.


  010 – 452 666 6
  info@stadenland.nl
  afspraak maken