Verkoopmakelaar Hillegersberg

Doortastende en deskundige verkoopmakelaar in Hillegersberg

Verkoopmakelaar in Hillegersberg nodig? Stad & Land NVM Makelaars helpt u graag bij het verkopen van een woning, bedrijfspand of appartement. Wij weten als geen ander dat de verkoop van een woning een zorgvuldige aanpak vraagt. Door uw belangen centraal te stellen, zullen onze makelaars u helpen uw doel te behalen. Wij gaan namelijk altijd, in iedere situatie en prijsklasse, voor het beste resultaat. Dit doen wij met een doortastende, deskundige aanpak. Dus wilt u dat wij u begeleiden tijdens de verkoop van uw woning? Plan een kennismakingsgesprek in met onze verkoopmakelaar in Hillegersberg.

Hoe wij verkoper en koper bij elkaar brengen

Wij staan u niet alleen bij met begeleiding en advies. Als full-service makelaarskantoor gaan wij actief bezig met het bereiken van potentiële kopers. Wij weten namelijk hoe wij dit doeltreffend en effectief kunnen doen. Door gebruik te maken van Pararius, Funda en onze sociale media kanalen brengen wij verkoper en kopen snel en gemakkelijk bij elkaar. Met één-op-één contact, ervaring, kwaliteit en de grootste zorg en toewijding gaat onze makelaar voor het beste resultaat. Verder profiteert u bij ons van de voordelen:

 • Korte kanalen
 • NVM keurmerk
 • Kennis
 • Persoonlijke betrokkenheid
 • Ruim 70 jaar actief in de Rotterdamse markt

verkoopmakelaar Hillegersberg

Woning verkopen? Wij begeleiden u graag!

Wij staan u tijdens het gehele verkoopproces bij in Hillegersberg. Van begin tot eind. Vanaf het moment van kennismaking met de verkoopmakelaar tot aan het bepalen van de vraagprijs. Maar ook bij de bezichtiging, prijsonderhandelingen en alle andere zaken die komen kijken bij de verkoop van een woning, zoals de waardebepaling en het bereiken van potentiële kopers.

Verkoopmakelaar Hillegersberg met verstand van de markt

Als u uw woning in Hillegersberg gaat verkopen, wilt u hier natuurlijk een maximale opbrengst voor. Daarom is het belangrijk om te weten hoe de huidige markt in elkaar zit. Onze verkoopmakelaar weet hier alles van. Wij adviseren u graag tijdens het verkoopproces. Maar wij helpen u ook aan alle juridische en wettelijke eisen te voldoen, want ook hier hebben wij verstand van. Door één van onze verkoopmakelaars in te schakelen, kunt u zonder problemen uw huis verkopen.

Maak vandaag nog een afspraak

Wilt u ook zo snel mogelijk uw woning in Hillegersberg verkopen? Dan kunt u het beste de hulp van Stad & Land NVM Makelaars inschakelen. Maak vandaag nog een afspraak en onze verkoopmakelaar zal zo spoedig mogelijk bij u langskomen voor een kennismakingsgesprek. U kunt een afspraak maken door te bellen naar 010 – 452 666 6 of door een bericht achter te laten via ons online contactformulier. Heeft u nog vragen voor ons? Of wilt u meer weten over de diensten die wij aanbieden? Ook hiervoor staan wij u graag te woord.

WONING VERKOPEN OF VERHUREN?

woning kopen of huren

KOOP AANBOD

HUUR AANBOD

  WAARMEE KUNNEN WIJ U HELPEN?

  Heeft u vragen, wilt u meer informatie of kunnen wij direct aan de slag? Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op.


  010 – 452 666 6
  info@stadenland.nl
  afspraak maken