Verkoopmakelaar Capelle aan den IJssel

Verkoopmakelaar in Capelle aan den IJssel nodig?

Gaat u uw appartement, woning of bedrijfspand verkopen en wilt u hiervoor een verkoopmakelaar in Capelle aan den IJssel inschakelen? Dan bent u op de juiste plek bij Stad & Land NVM Makelaars, het makelaarskantoor dat altijd gaat voor het beste resultaat. Terwijl wij uw belangen voorop stellen, doen we er alles aan om uw doel te halen. Onze makelaars weten dat de verkoop van een woning een zorgvuldige aanpak verdient. Daarom kunt u bij ons rekenen op een deskundige en doortastende aanpak. Wilt u begeleiding tijdens het verkoopproces van onze verkoopmakelaar in Capelle aan den IJssel? Neem contact op met ons voor het inplannen van een kennismakingsgesprek.

Wij gaan voor het beste resultaat

Als full-service makelaarskantoor begeleiden en adviseren wij u tijdens het gehele verkoopproces in Capelle aan den IJssel. Wij helpen u effectief en doeltreffend potentiële kopers te bereiken. Dit doen wij door onze sociale media kanalen in te zetten, maar ook door middel van Funda en Pararius. Wij weten precies hoe we verkoper en koper snel en gemakkelijk bij elkaar kunnen brengen. Onze verkoopmakelaar gaat altijd voor het beste resultaat. Hoe? Met de grootste zorg en toewijding, kwaliteit, ervaring en één-op-één contact. Onze voordelen zijn verder:

 • Kennis
 • NVM keurmerk
 • Persoonlijke betrokkenheid
 • 70 jaar actief in de Rotterdamse markt
 • Korte kanalen

Verkoopmakelaar Capelle aan den IJssel

Begeleiding tijdens het gehele verkooptraject

U wilt uw appartement, woning of bedrijfspand in Capelle aan den IJssel verkopen. Hier komt veel bij kijken. Er moet bijvoorbeeld een waardebepaling gedaan worden en uw woning moet kopers trekken. Daar kan onze verkoopmakelaar u bij helpen. U bent bij ons verzekerd van een goede begeleiding gedurende het hele verkoopproces. Van kennismaking tot het vaststellen van de vraagprijs en van bezichtiging tot prijsonderhandeling. Wij ontzorgen u graag bij de verkoop van uw woning.

Wij staan u graag bij met deskundig advies tijdens de verkoop van uw woning in Capelle aan den IJssel. Onze verkoopmakelaars hebben verstand van de huidige markt. Daarnaast weten zij alles over de juridische en wettelijke eisen waaraan u moet voldoen. Uiteraard kunt u voor hulp bij al deze zaken bij onze verkoopmakelaar terecht.

Bel voor een makelaar in Hillegersberg

Bij Stad & Land NVM Makelaars kunt u snel en eenvoudig de hulp van een ervaren makelaar in Hillegersberg inschakelen. U hoeft hiervoor alleen maar het contactformulier op de website in te vullen of telefonisch contact op te nemen door te bellen naar 010 – 452 666 6. Neem ook bij vragen of voor meer informatie over de mogelijkheden gerust contact met ons op.

WONING VERKOPEN OF VERHUREN?

woning kopen of huren

KOOP AANBOD

HUUR AANBOD

  WAARMEE KUNNEN WIJ U HELPEN?

  Heeft u vragen, wilt u meer informatie of kunnen wij direct aan de slag? Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op.


  010 – 452 666 6
  info@stadenland.nl
  afspraak maken