Verhuurmakelaar Schiedam

Woning verkopen met een verhuurmakelaar in Schiedam

Bent u op zoek naar een huurder voor uw gestoffeerde of gemeubileerde woning, maar kunt u deze niet vinden zonder een verhuurmakelaar in Rotterdam? Dan kunt u terecht bij Stad & Land NVM Makelaars, één van de weinige NVM Makelaars in regio Schiedam die gespecialiseerd is in het verhuren van woningen. Wij beschikken over een groot netwerk en weten verhuurder en huurder snel bij elkaar te brengen. Wij gaan voor u aan de slag, zodat u lekker rustig kunt blijven zitten. Dus kunt u geen geschikte huurder vinden? Dan helpt onze verhuurmakelaar u hier graag bij in Schiedam.

Wat wij voor u kunnen betekenen

Wij begeleiden onze klanten gedurende van het begin tot aan het eind van het verhuurproces. Dit doen wij niet alleen met de grootste zorg en toewijding, maar ook met kwaliteit, ervaring en één-op-één contact. Met een groot netwerk aan expats, weten wij doelgericht en effectief een potentiële huurder voor u te bereiken. Onze verkoopmakelaar brengt u als verhuurder snel en gemakkelijk met een mogelijke huurder in contact. Verder profiteert u bij ons van de volgende voordelen in Schiedam:

 • Korte kanalen
 • Vele decennia actief in de Rotterdamse markt
 • Kennis
 • Persoonlijke betrokkenheid
 • NVM keurmerk

Verhuurmakelaar SChiedam

Professionaliteit en kwaliteit

Ons makelaarskantoor beschikt over een NVM keurmerk. Dat houdt in dat u bij ons verzekerd bent van professionaliteit en hoogwaardige kwaliteit, als u onze verhuurmakelaar in Rotterdam inschakelt. Onze verhuurmakelaars zijn niet alleen vakkundig opgeleid, ze zijn ook gecertificeerd. Ze weten precies welke aspecten belangrijk zijn voor u en uw toekomstige huurder. Door permanente en verplichte educatie, zorgen we ervoor dat de verhuurmakelaars op de hoogte blijven van alle regelgeving omtrent woningverhuur. Laat u ons ook uw zorgen wegnemen? Wij begeleiden u graag gedurende het verhuurproces hoogwaardige, eigentijdse dienstverlening op basis van No Cure No Pay.

Zorgeloos uw woning verhuren aan expats

Wij hebben de nodige jaren ervaring met Expat verhuur. Een expat is een werknemer afkomstig uit het buitenland die door een bedrijf uit het buitenland naar Nederland is uitgezonden of door een Nederlands bedrijf is ingehuurd. Een expat verblijft dus tijdelijk in Nederland en is daarom op zoek naar een gestoffeerde of gemeubileerde huurwoning. Expats worden door ons altijd gescreend. Hierdoor bent u verzekerd van een betrouwbare huurder. Daarnaast zijn expats hoog opgeleid én hebben zij een hoog besteedbaar inkomen. Dus wilt u zorgeloos uw woning in Schiedam verhuren? Dan kunt u bij onze verhuurmakelaar terecht.

Verhuurmakelaar in Schiedam nodig? Bel direct!

Wilt u uw woning in Schiedam verhuren en kunt u daar de hulp van onze verhuurmakelaar bij gebruiken? Bel dan naar 010 – 452 666 6 of stuur ons een bericht via het contactformulier op de website om een kennismakingsgesprek in te plannen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Of heeft u nog vragen? Neem ook dan gerust contact op. Wij staan u graag te woord.

WONING VERKOPEN OF VERHUREN?

woning kopen of huren

KOOP AANBOD

HUUR AANBOD

  WAARMEE KUNNEN WIJ U HELPEN?

  Heeft u vragen, wilt u meer informatie of kunnen wij direct aan de slag? Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op.


  010 – 452 666 6
  info@stadenland.nl
  afspraak maken