Verhuurmakelaar Rotterdam

Gespecialiseerde NVM verhuurmakelaar in Rotterdam

Wilt u uw gestoffeerde of gemeubileerde woning verhuren met de hulp van een gespecialiseerde NVM verhuurmakelaar in Rotterdam? Dan bent u aan het goede adres bij Stad & Land NVM Makelaars. Wij zijn namelijk één van de weinige NVM Makelaars die gespecialiseerd zijn in de verhuur van gestoffeerde of gemeubileerde woningen in de regio van Rotterdam. Ons makelaarskantoor beschikt over een groot netwerk, waardoor wij verhuurder en huurder snel bij elkaar kunnen brengen. Dus wilt u uw woning verhuren? Blijf dan rustig zitten, want wij gaan voor u aan de slag. Schakel onze verhuurmakelaar in Rotterdam door contact met ons op te nemen via 010 – 452 666 6.

Hoe werkt onze verhuurmakelaar in Rotterdam

Onze verhuurmakelaar helpt u graag uw woning in Rotterdam zorgeloos te verhuren. Daarom begeleiden we u gedurende het hele verhuurproces. Dit doen wij als full-service makelaarskantoor met de grootste zorg en toewijding. Dankzij ons grote netwerk van multinationale organisaties en expats, kunnen wij potentiële huurders op doelgerichte en effectieve wijze bereiken. We zorgen ervoor dat verhuurder en huurder gemakkelijk en snel bij elkaar worden gebracht. Verder werken wij met ervaring, kwaliteit en één-op-één contact. De voordelen die wij bieden zijn:

 • NVM keurmerk
 • Persoonlijke betrokkenheid
 • Korte kanalen
 • Meer dan 70 jaar actief in de Rotterdamse markt
 • Kennis

verhuurMakelaar Rotterdam

Kwaliteit en professionaliteit

Wij beschikken over een NVM keurmerk. Dat betekent dat u kan rekenen op hoogwaardige kwaliteit en professionaliteit, wanneer u onze verhuurmakelaar in Rotterdam inschakelt. Onze verhuurmakelaars zijn vakkundig opgeleid en gecertificeerd. Naast NVM-kwaliteit, bieden wij ook een hoogwaardige, eigentijdse dienstverlening gebaseerd op No Cure No Pay. Onze zeer deskundige en ervaren makelaars zijn op de hoogte van alle aspecten die belangrijk zijn voor u en uw toekomstige huurder. Door permanente en verplichte educatie blijven ze op de hoogte van de ontwikkelingen in alle regelgeving omtrent het verhuren van een woning. We nemen graag uw zorgen uit handen door u te begeleiden tijdens het verhuurproces in Rotterdam.

Woningopname door een verhuurmakelaar in Rotterdam

De eerste stap van het verhuurproces is een vrijblijvende woningopname door onze verhuurmakelaar. Wij komen graag bij u langs in Rotterdam om u een heldere en deskundige uitleg te geven over de mogelijkheden. Vervolgens doen we vrijblijvend en kosteloos de woningopname.

Een correcte waardebepaling

Kiest u er na de kennismaking voor om met onze verhuurmakelaar verder het verhuurproces in te gaan? Dan zullen wij de vraagprijs van uw woning in Rotterdam bepalen. Een correcte waardebepaling is een belangrijke, wellicht wel dé belangrijkste, stap voor het verloop van het verkoopproces. Daarom staat dit op nummer 1.

Zonder zorgen uw woning verhuren

Wij helpen u zorgeloos uw woning in Rotterdam te verhuren met het hoogste rendement. Wij hebben namelijk veel ervaring in Expat verhuur. Expat is de benaming voor een werknemer die door een bedrijf uit het buitenland uitgezonden is naar Nederland of door een Nederlands bedrijf is ingehuurd en daarom het thuisland tijdelijk verlaat om in Nederland te gaan wonen. Een expat heeft dus voor een bepaalde tijd een woning nodig en daarom is dit de geschikte huurder voor uw gestoffeerde of gemeubileerde woning. Een expat is hoogopgeleid en heeft een hoog inkomen. Het zijn betrouwbare huurders. Om u hiervan te verzekeren screent de verhuurmakelaar de huurder altijd zorgvuldig.

Gestoffeerde of gemeubileerde woning verhuren aan expats

Zowel binnen als buiten het centrum van Rotterdam, zorgen wij ervoor dat uw gestoffeerde of gemeubileerde woning snel verhuurd wordt. Onze verhuurmakelaar levert namelijk doortastende begeleiding op maat. In iedere situatie gaan wij voor het beste resultaat. Ook in iedere prijsklasse. Door gebruik te maken van onze diverse sociale media kanalen, maar ook van bijvoorbeeld Funda vinden wij binnen een mum van tijd een geschikte huurder voor u!

Kan ik mijn woning verhuren aan expats?

Aangezien expats beschikken over een hoog besteedbaar inkomen, zijn ze vaak op zoek naar een huurwoning in het duurdere segment. Dus wilt u duurdere woning in Rotterdam met wat meer luxe verhuren? Dan is een expat als huurder zeker een mogelijkheid! Maar ook wanneer u zelf tijdelijk naar het buitenland gaat, kunt u uw woning verhuren aan een expat. U ontvangt op deze manier huurinkomsten die u zelf in het buitenland kunt besteden. Of als uw woning te koop staat en u geen kopers kunt vinden, kunt u de woning tijdelijk aan een expat verhuren. U kunt uw woning namelijk via de leegstandwet gewoon te koop laten staan. Hierdoor dekt u eventuele dubbele lasten. Onze verhuurmakelaar werkt uitstekend samen met de verkoopafdeling. We doen er namelijk alles aan om het leegstandsrisico tot een minimum te beperken. Hierbij staat het belang van de klant uiteraard altijd voorop.

Bel ons voor meer informatie

Het verhuren van een woning vraagt om een zorgvuldige aanpak. Deze kunt u verwachten wanneer u onze verhuurmakelaar in Rotterdam inschakelt. Voor meer informatie over onze diensten of voor het inplannen van een kennismakingsgesprek kunt u contact met ons opnemen. Dit kan telefonisch via 010 – 452 666 6 of door ons contactformulier in te vullen op de website.

WONING VERKOPEN OF VERHUREN?

woning kopen of huren

KOOP AANBOD

HUUR AANBOD

  WAARMEE KUNNEN WIJ U HELPEN?

  Heeft u vragen, wilt u meer informatie of kunnen wij direct aan de slag? Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op.


  010 – 452 666 6
  info@stadenland.nl
  afspraak maken