Verhuurmakelaar Barendrecht

Verhuurmakelaar in Barendrecht voor zorgeloze woningverhuur

Een geschikte huurder voor uw woning in Barendrecht vinden is lastig, maar een verhuurmakelaar kan u hierbij helpen. Verhuurmakelaars hebben verstand van de markt en weten met hun ervaring en deskundigheid hoe ze potentiële huurders kunnen bereiken. Stad & Land NVM Makelaars is één van de weinige makelaarskantoren in de regio met een specialisatie in woningverhuur. Wij behartigen altijd de belangen van de klant en werken daarmee naar het beste resultaat toe. Dus mocht u uw gestoffeerde of gemeubileerde woning willen verhuren, dan weet onze verhuurmakelaar in Barendrecht daar wel raad mee!

Wat doen wij?

Schakelt u ons in? Dan kiest u voor een full-service makelaarskantoor waar u niet alleen profiteert van goede begeleiding tijdens het verhuurproces, maar ook van kwaliteit, ervaring, één-op-één contact en de grootste zorg en toewijding. Wij bezitten een groot netwerk, waarin wij doelgericht en effectief potentiële huurders kunnen bereiken. Hierdoor brengt onze verhuurmakelaar snel en gemakkelijk huurder en verhuurder bij elkaar in Barendrecht. Verder zijn onze voordelen:

 • Persoonlijke betrokkenheid
 • Korte kanalen
 • NVM keurmerk
 • Vele jaren actief op de Rotterdamse markt
 • Kennis

Verhuurmakelaar Barendrecht

De voordelen van een NVM-keurmerk

U verwacht van een verhuurmakelaar dat deze vakkundig is opgeleid en gecertificeerd is. Daar kunt u op rekenen bij Stad & Land NVM Makelaars. Wij beschikken namelijk over een NVM-keurmerk, waardoor wij u hoogwaardige kwaliteit en professionaliteit kunnen bieden. Onze verhuurmakelaars volgen permanente en verplichte educatie, zodat zij alles weten van de ontwikkelingen in de regelgeving omtrent woningverhuur. Dus wilt u zorgeloos uw woning verhuren? Dan kunt u het beste onze verhuurmakelaar in Barendrecht inschakelen. Wij leveren een hoogwaardige, eigentijdse dienstverlening tijdens het gehele verhuurproces op basis van het No Cure No Pay principe.

Gestoffeerde of gemeubileerde woning tijdelijk verhuren

Wij zijn als makelaarskantoor ervaren in het verhuren van gestoffeerde of gemeubileerde woningen aan expats. Expats zijn werknemers afkomstig uit het buitenland die tijdelijk in Nederland verblijven. Zij zijn ingehuurd door een Nederlands bedrijf of uitgezonden door een bedrijf in hun thuisland om te werken in Nederland. Expats zijn hoog opgeleid. Ze hebben een hoog besteedbaar inkomen. Ook worden potentiële huurders altijd door ons gescreend. Daarom kunnen wij u verzekeren dat onze verhuurmakelaar een betrouwbare en geschikte expat vindt om uw woning aan te verhuren in Barendrecht.

Verhuurmakelaar in Barendrecht nodig? Bel 010 – 452 666 6!

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Stad & Land NVM Makelaars? Bel 010 – 452 666 6 of laat een bericht achter via het contactformulier op onze website. Ook als u een kennismakingsgesprek met onze verhuurmakelaar wilt inplannen, kunt u contact met ons opnemen. We helpen u graag bij het verhuren van uw gestoffeerde of gemeubileerde woning in Barendrecht.

WONING VERKOPEN OF VERHUREN?

woning kopen of huren

KOOP AANBOD

HUUR AANBOD

  WAARMEE KUNNEN WIJ U HELPEN?

  Heeft u vragen, wilt u meer informatie of kunnen wij direct aan de slag? Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op.


  010 – 452 666 6
  info@stadenland.nl
  afspraak maken