Makelaar Schiedam

Ervaren makelaar in regio Schiedam

Bent u opzoek naar een ervaren makelaar in de regio van Schiedam voor het verkopen, aankopen, verhuren of huren van een woning? Dan kunt u het beste de hulp van Stad & Land NVM Makelaars inschakelen. Wij zijn al ruim 70 jaar bezig met het leveren van kwalitatief hoogwaardige diensten in onroerende zaken. Onze specialisten en adviseurs gaan altijd voor het beste resultaat. Uw belangen worden hierbij altijd centraal gesteld. Kunt u onze deskundige begeleiding wel gebruiken? Maak een afspraak met onze makelaar in Schiedam en we kijken samen wat de mogelijkheden zijn in uw specifieke situatie.

Makelaar in Schiedam die uw belangen behartigt

Of u nu een huis gaat kopen of verkopen, een makelaar in regio Schiedam kan u hierbij helpen. Als u een huis wilt verkopen, wilt u hier een goede opbrengst voor krijgen. Als u een huis wilt kopen, is het belangrijk dat het huis voldoet aan uw wensen. Door onze makelaars in te schakelen, bent u ervan verzekerd dat uw belangen behartigt worden. Wij hebben uitgebreide kennis van de markt en kunnen u advies geven over prijsonderhandelingen, juridische afwikkeling en alles wat er nog meer komt kijken bij het aankopen of verkopen van een woning.

Zorgeloos een woning (ver)kopen of (ver)huren

Het verkopen, aankopen, verhuren of huren van een woning kan veel zorgen met zich meebrengen. Wij helpen u graag van die zorgen af. Als full-service makelaarskantoor bieden wij u begeleiding tijdens het gehele proces. Dit doen wij met de grootste zorg en toewijding. U kunt bij ons terecht voor het verkopen, aankopen, verhuren of huren van alle typen woningen in alle prijsklassen. Wij zorgen ervoor dat uw belangen behartigt worden. Verder bieden wij u de volgende voordelen als u onze makelaar in Schiedam inschakelt:

 • Kennis
 • Korte kanalen
 • Al decennia lang actief in de Rotterdamse markt
 • NVM keurmerk
 • Persoonlijke betrokkenheid

Makelaar Schiedam

Groot netwerk multinationale organisaties en expats

Wilt u uw woning tijdelijk verhuren? Wellicht omdat u naar het buitenland gaat of omdat u nog geen geschikte koper heeft gevonden? Dan kunt u bij onze makelaar in Schiedam terecht. Wij adviseren namelijk met name buitenlandse werknemers die tijdelijk werkzaam zijn in Nederland, ook wel expats genoemd, en helpen hen aan een tijdelijke huurwoning. We beschikken namelijk over een groot netwerk van multinationale organisaties en expats. Dus mocht u uw woning gestoffeerd of gemeubileerd willen verhuren, dan kunnen wij u hierbij helpen. Ook wanneer u op zoek bent naar een huurwoning staan wij voor u klaar.

Neem contact met ons op

Wilt u weten wat onze makelaar voor u kan betekenen in regio Schiedam? Voor meer informatie kunt u een bericht achterlaten via ons contactformulier of bellen naar 010 – 452 666 6. Onze makelaars helpen u graag bij het verkopen, aankopen, verhuren of huren van een woning.

WONING VERKOPEN OF VERHUREN?

woning kopen of huren

KOOP AANBOD

HUUR AANBOD

  WAARMEE KUNNEN WIJ U HELPEN?

  Heeft u vragen, wilt u meer informatie of kunnen wij direct aan de slag? Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op.


  010 – 452 666 6
  info@stadenland.nl
  afspraak maken