Makelaar Schiebroek

Deskundige makelaar in Schiebroek met ervaring

Zoekt u een makelaar in Schiebroek? Bij Stad & Land NVM Makelaars kiest u voor ervaren specialisten en adviseurs die altijd uw belangen behartigen. Wij staan bekend om het leveren van kwalitatief hoogwaardige diensten op het gebied van onroerende zaken. Dit doen wij al meer dan 70 jaar. Dus kunt u hulp gebruiken bij de aankoop, de verkoop, het huren of het verhuren van een appartement, woning of bedrijfspand? Dan kunt u het beste onze makelaar in Schiebroek inschakelen! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Voordelen van een NVM makelaar

Schakel onze NVM makelaar in als u zorgeloos een woning wilt aankopen, huren, verkopen of verhuren in Schiebroek. Wij staan u bij met grootste zorg en toewijding, ervaring, kwaliteit en één-op-één contact. Hierdoor behalen we altijd het beste resultaat. In welke prijsklasse dan ook. We doen er alles aan om samen met u uw doel te bereiken, door u goed te begeleiden tijdens het proces en u te helpen met deskundig advies. Verder zijn de voordelen van Stad & Land NVM makelaars:

 • 70 jaar actief in de Rotterdamse markt
 • Kennis
 • NVM keurmerk
 • Persoonlijke betrokkenheid
 • Korte kanalen

Makelaar Schiebroek

Woning kopen of verkopen

Zowel het kopen als het verkopen van een woning in Schiebroek, hoort zorgvuldig te verlopen. Wanneer u op zoek bent naar een nieuwe woning wilt u immers dat de woning past bij uw wensen en mogelijkheden. En wanneer u een woning verkoopt, is het behalen van een maximale opbrengst natuurlijk het belangrijkste. Met uitgebreide kennis van de markt kan onze makelaar u bij deze zaken helpen. We adviseren u graag over zaken als prijsonderhandelingen, juridische afwikkeling en alles wat er nog meer komt kijken bij het aankopen of verkopen van een woning.

Woning huren of verhuren

As één van de weinige NVM makelaars in de regio van Schiebroek, zijn wij gespecialiseerd in het verhuren van gestoffeerde of gemeubileerde woningen. Hierbij adviseren wij met name werknemers afkomstig uit het buitenland die tijdelijk in Nederland werkzaam zijn, ook wel expats genoemd. Dankzij ons grote netwerk van expats en multinationale organisaties, brengen wij verhuurder en huurder snel bij elkaar. Dus mocht u uw woning willen verhuren of juist zoekende zijn naar een huurwoning, dan kunnen wij u hierbij helpen.

Makelaar in Schiebroek nodig? Bel direct!

Heeft u een makelaar in Schiebroek nodig? Bel ons via 010 – 452 666 6 of laat een bericht achter door ons contactformulier in te vullen. Heeft u nog vragen? Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van onze diensten? Neem ook dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag zorgeloos een woning te kopen, huren, verkopen of verhuren.

WONING VERKOPEN OF VERHUREN?

woning kopen of huren

KOOP AANBOD

HUUR AANBOD

  WAARMEE KUNNEN WIJ U HELPEN?

  Heeft u vragen, wilt u meer informatie of kunnen wij direct aan de slag? Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op.


  010 – 452 666 6
  info@stadenland.nl
  afspraak maken