Makelaar Rotterdam

Hulp van een makelaar in regio Rotterdam

Zoekt u naar een ervaren makelaar in regio Rotterdam? Dan zit u goed bij Stad & Land NVM Makelaars. Met de hulp van onze NVM makelaar kunt een woning in Rotterdam aankopen, verkopen, huren of verhuren. Wij leveren al ruim 70 jaar kwalitatief hoogwaardige diensten in onroerende zaken. Onze specialisten en adviseurs behartigen uw belangen en gaan samen met u voor het beste resultaat. Wilt u ook begeleiding tijdens het aankopen, verkopen, huren of verhuren van een woning? Vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan met onze makelaar en we bekijken samen wat wij voor u kunnen betekenen.

Zorgeloos een woning kopen, verkopen, huren of verhuren

Stad & Land NVM Makelaars neemt graag al uw zorgen uit handen. Bij ons kunt u namelijk zorgeloos alle typen woningen voor de hoogste opbrengst in verschillende prijsklassen aankopen, verkopen, huren of verhuren. Als full-service makelaarskantoor begeleiden we u tijdens het gehele proces met goede zorg en toewijding. Mocht u de hulp van onze makelaar in Rotterdam willen inschakelen, dan profiteert u bij ons van de volgende voordelen:

 • NVM keurmerk
 • Vele decennia in de Rotterdamse markt
 • Persoonlijke betrokkenheid
 • Korte kanalen
 • Kennis

Makelaar Rotterdam

Wij maken optimaal gebruik van ons netwerk

Mocht u uw woning in Rotterdam willen verkopen of verhuren, dan weet onze makelaar zowel potentiële kopers als huurders op een doelgerichte en effectieve manier te bereiken. We maken namelijk optimaal gebruik van ons uitgebreide netwerk. Maar dat niet alleen. Ook Funda, Pararius en onze diverse sociale media kanalen zorgen ervoor dat wij potentiële kopers en huurders in contact kunnen brengen met verkopers en verhuurders.

Een huis kopen met een aankoopmakelaar

De zoektocht naar een nieuwe woning is niet altijd gemakkelijk. Uiteraard verloopt dit zeer zorgvuldig, want u wilt natuurlijk dat uw nieuwe woning past bij uw wensen en mogelijkheden. Als u een woning gaat bezichtigen, ontmoet u de makelaar van de verkoper. Deze makelaar focust zich op de belangen van de verkoper, maar niet op de belangen die u als aankoper heeft. Daarom kunt u er beter voor kiezen om een eigen NVM makelaar mee te nemen naar de bezichtiging. Onze makelaars staan u bij met uitgebreide kennis van de markt, advies over bestemmingsplannen, bouwkundige aspecten, prijsonderhandelingen, de juridische afwikkeling en alles wat er nog meer bij het aankopen van een woning in Rotterdam komt kijken. Wij helpen u graag een geschikte woning te vinden.

Makelaar in Rotterdam voor woningverkoop

Ook het verkopen van een woning in Rotterdam verdient een zorgvuldige aanpak. Daarom kunt u op onze makelaar rekenen. Dankzij een deskundige en doortastende aanpak, doen wij er alles aan om uw doel te behalen. We helpen u graag uw woning goed op de markt te brengen. Dit doen we met een correcte waardebepaling en door het opstellen van een publiciteitsplan. Door een mooie presentatie op te stellen met professionele interieur foto’s, exterieur foto’s en uitgebreide informatie over de woning, laten wij woningzoekend Rotterdam zien dat uw huis klaar is om verkocht te worden. Zodra we potentiële kopers hebben gevonden, begeleiden we u tijdens de bezichtiging, de ondertekening van de koopakte en het bezoek aan de notaris. Vanaf het eerste kennismakingsgesprek staat onze makelaar voor u klaar in Rotterdam.

Woning verhuren? Wij begeleiden u!

Als één van de weinige NVM Makelaars in de regio van Rotterdam zijn wij gespecialiseerd in het verhuren van gestoffeerde of gemeubileerde woningen. Wij zijn ertoe in staat om verhuurder en huurder snel en eenvoudig bij elkaar te brengen. U kunt rustig blijven zitten, terwijl wij deze taak op ons nemen. Onze makelaar adviseert met name buitenlandse werknemers die tijdelijk in Nederland werkzaam zijn, ook wel expats genoemd, omdat wij over een groot netwerk multinationale organisaties en expats beschikken. Wanneer u uw woning tijdelijk wilt verhuren aan een betrouwbare huurder kunt u dus bij ons terecht. Maar ook wanneer u op zoek bent naar een huurwoning kunnen wij u helpen. Op onze website vindt u een aanbod van huurwoningen die op dit moment aangeboden worden in Rotterdam.

Waar wacht u nog op?

Is het de hoogste tijd dat uw woning in Rotterdam verkocht of verhuurd wordt? Of bent u al een tijdje op zoek naar een woning om te kopen of huren, maar wil dit niet lukken? Onze makelaar helpt u hier graag bij. Voor meer informatie over onze diensten kunt u contact met ons opnemen.

Schakel onze makelaar in Rotterdam in

Kunt u de hulp van onze makelaar in regio Rotterdam gebruiken? Neem contact op met Stad & Land NVM Makelaars om een kennismakingsgesprek in te plannen, zodat we de mogelijkheden met u kunnen bespreken. U kunt contact met ons opnemen via het online contactformulier of telefonisch door te bellen naar 010 – 452 666 6. We hopen u snel te zien voor het aankopen, verkopen, huren of verhuren van een woning in Rotterdam.

WONING VERKOPEN OF VERHUREN?

woning kopen of huren

KOOP AANBOD

HUUR AANBOD

  WAARMEE KUNNEN WIJ U HELPEN?

  Heeft u vragen, wilt u meer informatie of kunnen wij direct aan de slag? Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op.


  010 – 452 666 6
  info@stadenland.nl
  afspraak maken