Makelaar Rotterdam Zuid

Makelaar Rotterdam Zuid van Stad & Land

Wilt u een woning aankopen, verkopen, huren of verhuren in Rotterdam Zuid en heeft u hierbij een makelaar nodig? Dan bent u aan het juiste adres bij Stad & Land NVM Makelaars. Wij leveren namelijk al ruim 70 jaar hoogwaardige diensten in onroerende zaken. Gezien ons NVM Keurmerk en onze persoonlijke betrokkenheid zorgen wij voor het beste resultaat. Heeft u onze hulp nodig? Neem contact met ons en we bespreken wat onze makelaar in Rotterdam Zuid voor u betekenen kan.

Jarenlange ervaring in de Rotterdamse markt

Ervaart u ook zorgen tijdens het zoeken naar een woning of het vinden van een koper of huurder? Schakel dan vandaag nog onze makelaar in. Wij helpen u zorgeloos een huis in Rotterdam Zuid te kopen, verkopen, huren of verhuren. U kunt rustig op uw stoel blijven zitten, want wij gaan voor u aan de slag. Als full-service makelaarskantoor begeleiden we u met grootste zorg en toewijding tijdens het gehele proces. We gaan voor de hoogste opbrengst in alle prijsklassen. Dit doen wij met kwaliteit, ervaring en één-op-één contact. Verder bieden wij u de volgende voordelen:

 • Persoonlijke betrokkenheid
 • Kennis
 • Korte kanalen
 • Vele decennia actief in de Rotterdamse markt
 • NVM keurmerk

Makelaar Rotterdam Zuid

Wij brengen koper en verkoper bij elkaar

Een makelaar in Rotterdam Zuid kan u bijstaan in het kopen of verkopen van een woning of bedrijfspand. Bij de verkoop van een woning of bedrijfspand, streeft u natuurlijk naar een maximale opbrengst. Bij de aankoop van een woning of bedrijfspand, is het belangrijk dat alles voldoet aan uw wensen. Wij zorgen ervoor dat uw belangen altijd behartigt worden. Met kennis van de markt geven wij u graag deskundig advies over alle zaken omtrent de verkoop of aankoop. Daarbij brengen wij dankzij ons uitgebreide netwerk en het gebruik van sociale media koper en verkoper snel bij elkaar.

Gestoffeerde of gemeubileerde woning (ver)huren

Bent u op zoek naar een tijdelijke huurder voor uw woning in Rotterdam Zuid? Wij kunnen u hierbij helpen met ons grote netwerk van multinationale organisaties en expats. Onze makelaar adviseert namelijk expats, dit zijn buitenlandse werknemers die tijdelijk in Nederland werken, en helpen hen een geschikte huurwoning te vinden. Dus mocht u uw woning gestoffeerd of gemeubileerd willen verhuren, dan zoeken wij een betrouwbare huurder voor u. Maar ook wanneer u juist op zoek bent naar een huurwoning kunt u bij onze makelaars terecht. Stad & Land NVM Makelaars is er voor iedereen.

Bel direct voor een makelaar in Rotterdam Zuid

Om onze makelaar in te schakelen in Rotterdam Zuid, belt u naar 010 – 452 666 6. U kunt ook ons online contactformulier invullen. Neem ook bij vragen gerust contact met ons op.

WONING VERKOPEN OF VERHUREN?

woning kopen of huren

KOOP AANBOD

HUUR AANBOD

  WAARMEE KUNNEN WIJ U HELPEN?

  Heeft u vragen, wilt u meer informatie of kunnen wij direct aan de slag? Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op.


  010 – 452 666 6
  info@stadenland.nl
  afspraak maken