Makelaar Rotterdam Centrum

NVM makelaar nodig in Rotterdam Centrum?

Zoekt u een NVM makelaar in regio Rotterdam Centrum? Wellicht omdat u uw woning wilt verkopen of verhuren of omdat u een koop- of huurwoning probeert te vinden? Stad & Land NVM Makelaars kan u hierbij helpen. Maar ook met een taxatie of deskundig advies. Als leverancier van hoogwaardige kwaliteit diensten in onroerende zaken, gaan wij altijd voor het beste resultaat. Om dit te bereiken, behartigen we uw belangen en wensen. Wilt u ook dat wij uw zorgen uit handen nemen? Door onze makelaar in Rotterdam Centrum in te schakelen, kunt u rustig blijven zitten. Wij helpen u!

Over onze manier van werken

Onze makelaars zullen er alles aan doen om uw doel te bereiken. Of dat nu het verhuren, verkopen, aankopen of huren van een woning in Rotterdam Centrum is. Met kwaliteit, ervaring, één-op-één contact en de grootste zorg en toewijding begeleidt onze makelaar u tijdens het gehele proces. Als full-service makelaarskantoor willen wij altijd het beste resultaat bereiken. In iedere situatie en prijsklasse. Verder profiteert u bij ons van de volgende voordelen:

 • Kennis
 • Vele decennia actief in de Rotterdamse markt
 • Persoonlijke betrokkenheid
 • Korte kanalen
 • NVM keurmerk

Makelaar Rotterdam Centrum

Makelaar Rotterdam Centrum met uitgebreide kennis

Er komen veel zaken kijken bij het aankopen of verkopen van een woning, bedrijfspand of appartement. Onze makelaar beschikt over de juiste kennis om u goed te kunnen begeleiden. Van prijsonderhandelingen tot de juridische afwerking en nog veel meer. Wij weten precies hoe wij u belangen kunnen behartigen. Daarbij hebben wij verstand van de huidige markt. Voor deskundige hulp bij het aankopen of verkopen van een woning in Rotterdam Centrum kunt u dus bij ons terecht.

NVM makelaarskantoor met verhuurveilig keurmerk

Bent u op zoek naar een betrouwbare huurder voor uw woning in Rotterdam Centrum? Of wilt u juist een gestoffeerde of gemeubileerde huurwoning huren? Ons NVM makelaarskantoor beschikt over een verhuurveilig keurmerk. Wij kunnen u dus helpen bij het verhuren van uw woning. Dankzij ons grote netwerk van expats en multinationale organisaties, hebben wij binnen een mum van tijd een geschikte huurder gevonden. Maar ook als u tijdelijk in een huurwoning wilt verblijven, adviseert onze makelaar u graag.

Meer weten? Neem contact op!

Wilt u meer weten over de diensten die Stad & Land NVM Makelaars aanbiedt? Neem gerust contact met ons op bij vragen of voor meer informatie. U bereikt ons door ons contactformulier op de website in te vullen of door te bellen naar 010 – 452 666 6. Onze makelaar begeleidt u graag in Rotterdam Centrum bij het verhuren, verkopen, aankopen of huren van een woning, bedrijfspand of appartement.

WONING VERKOPEN OF VERHUREN?

woning kopen of huren

KOOP AANBOD

HUUR AANBOD

  WAARMEE KUNNEN WIJ U HELPEN?

  Heeft u vragen, wilt u meer informatie of kunnen wij direct aan de slag? Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op.


  010 – 452 666 6
  info@stadenland.nl
  afspraak maken