Makelaar Overschie

Goede service van een makelaar in Overschie

Bent u op zoek naar een makelaar in Overschie? Wellicht omdat u een woning wilt verhuren, verkopen, aankopen of verkopen. Of voor een taxatie of deskundig advies. Stad & Land NVM Makelaars kan u helpen met hoogwaardige kwaliteit diensten in onroerende zaken. U kunt rustig blijven zitten, want onze makelaars helpen u het beste resultaat te halen. Daarbij worden uw belangen altijd behartigt, want uw belang is ons belang. Maak vandaag nog een afspraak met onze makelaar in Overschie, zodat we kunnen kijken wat wij met onze diensten voor u kunnen betekenen.

Over onze werkwijze

Onze makelaars gaan altijd voor het beste resultaat. In iedere situatie en in elke prijsklasse. Hoe zij dit doen? Met de grootste zorg en toewijding, één-op-één contact, kwaliteit en ervaring. Door u te begeleiden en te adviseren tijdens het gehele proces, zal onze makelaar u helpen uw doel te bereiken. Of u nu een woning in Overschie wilt verhuren, verkopen, aankopen of huren. Ons full-service makelaarskantoor staat voor u klaar! Verder bieden wij u de volgende voordelen:

 • Kennis
 • NVM Makelaar
 • Korte kanalen
 • 70 jaar actief in de Rotterdamse markt
 • Persoonlijke betrokkenheid

Makelaar Overschie

Aankopen of verkopen

Wilt u een woning in Overschie verkopen? Dan wilt u hier een maximale opbrengst voor. Maar wilt u juist een woning aankopen? Dan zijn andere zaken belangrijk, zoals dat de woning past bij uw wensen en mogelijkheden. Onze makelaar kan u zowel bij het verkopen als bij het aankopen van een woning van dienst zijn. WIj hebben niet alleen verstand van de markt, maar kunnen u ook helpen bij prijsonderhandelingen, juridische afwerking en nog veel meer. We begeleiden u graag, zodat u met succes een woning ver(koopt).

Woning huren of verhuren? Wij helpen!

Ons makelaarskantoor heeft een verhuurveilig keurmerk. Dat betekent dat we u ook kunnen helpen wanneer u een gestoffeerde of gemeubileerde woning wilt verhuren. Met een groot netwerk van expats en multinationale organisaties, vinden wij snel en gemakkelijk een betrouwbare huurder voor uw woning in Overschie. Mocht u zelf op zoek zijn naar een huurwoning? Ook dan kunt u bij onze makelaar terecht. Wij adviseren met name expats die op zoek zijn naar een tijdelijke huurwoning.

Afspraak maken? Neem contact op!

Voor het maken van een afspraak met één van de makelaars van Stad & Land NVM Makelaars, belt u naar 010 – 452 666 6 of vult u het contactformulier op de website in. Wilt u meer weten over de diensten die wij aanbieden? Ook bij vragen kunt u gerust contact opnemen. Onze makelaar helpt u graag bij het verhuren, verkopen, aankopen of huren van een woning in Overschie.

WONING VERKOPEN OF VERHUREN?

woning kopen of huren

KOOP AANBOD

HUUR AANBOD

  WAARMEE KUNNEN WIJ U HELPEN?

  Heeft u vragen, wilt u meer informatie of kunnen wij direct aan de slag? Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op.


  010 – 452 666 6
  info@stadenland.nl
  afspraak maken