Makelaar Ommoord

Makelaar in Ommoord nodig?

Makelaar in Ommoord nodig? Voor het succesvol kopen, verkopen, verhuren of huren van een woning kunt u de hulp van Stad & Land NVM Makelaars inschakelen. Wij zijn namelijk al ruim 70 jaar leverancier van kwalitatieve hoogwaardige diensten in onroerende zaken. Gezien onze persoonlijke betrokkenheid en NVM keurmerk kunt u ons inschakelen voor het beste resultaat in alle prijsklassen. Waarmee kunnen wij u helpen? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze diensten of om een makelaar in Ommoord in te schakelen.

Voordelen van Stad & Land NVM Makelaars

Wilt u ook lekker op uw stoel kunnen blijven zitten, terwijl de makelaars van Stad & Land voor u werken? Iedereen die zorgeloos een woning, appartement of bedrijfspand wilt aankopen, verkopen, verhuren of huren is bij ons aan het juiste adres. Wij begeleiden u als full-service makelaarskantoor met grootste zorg en toewijding tijdens het proces. Onze makelaar zorgt ervoor dat uw belangen behartigt zullen worden en dat u uw doel bereikt. Met veel ervaring, kwaliteit en één-op-één contact gaan wij voor het beste resultaat. Verder zijn onze voordelen:

 • Persoonlijke betrokkenheid
 • NVM keurmerk
 • Kennis
 • Korte kanalen
 • 70 jaar actief in de Rotterdamse markt

Makelaar Ommoord

Zorgeloos kopen of verkopen

Vindt u het lastig om een geschikte woning te vinden? Of lukt het u niet om uw woning te verkopen? Dan kan onze makelaar u daarbij helpen in Ommoord. Mocht u een huis willen kopen, dan zoeken wij een woning die aan uw wensen en mogelijkheden voldoet. Als u juist uw huis wilt verkopen, zorgen wij voor het bereiken van potentiële kopers en het behalen van een maximale opbrengst. Daarbij kunnen we u ook begeleiden met advies over verschillende zaken omtrent het aankopen of verkopen van een woning, zoals juridische afwerking, prijsonderhandelingen en nog veel meer.

Gespecialiseerd in woningen verhuren

Weinig makelaars in regio Ommoord zijn gespecialiseerd in het verhuren van gestoffeerde of gemeubileerde woningen. Dat zijn onze makelaars wel. Wij helpen buitenlandse werknemers die voor een bepaalde periode in Nederland zijn om te werken, ook wel expats genoemd, een tijdelijke huurwoning te vinden. Daarbij helpen wij mensen die hun woning willen verhuren een betrouwbare huurder te vinden. Dus mocht u een huurwoning zoeken of juist een woning willen verhuren? Schakel onze makelaar in.

Hulp van een makelaar in Ommoord nodig? Bel ons!

Hulp van een makelaar nodig in Ommoord? Neem contact op met de ervaren makelaars van Stad & Land NVM Makelaars om u te helpen bij het aankopen, verkopen, huren of verhuren van een bedrijfspand, woning of appartement. Ook voor een waardebepaling kunt u bij ons terecht. Bel 010 – 452 666 6 of stuur ons een bericht via het contactformulier op de website. Ook bij vragen.

WONING VERKOPEN OF VERHUREN?

woning kopen of huren

KOOP AANBOD

HUUR AANBOD

  WAARMEE KUNNEN WIJ U HELPEN?

  Heeft u vragen, wilt u meer informatie of kunnen wij direct aan de slag? Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op.


  010 – 452 666 6
  info@stadenland.nl
  afspraak maken