Makelaar Kralingen

Makelaar in Kralingen nodig met ervaring?

Bent u op zoek naar een woning en heeft u hier hulp bij nodig van een makelaar in Kralingen? Of wilt u juist uw woning verkopen of verhuren? Dan bent u op de juiste plek bij Stad & Land NVM Makelaars. Al ruim 70 jaar bieden wij in onroerende zaken kwalitatief hoogwaardige diensten aan. Met de nodige ervaring gaan onze makelaars altijd voor het beste resultaat. Wilt u een woning huren, aankopen, verkopen of verhuren en heeft u onze makelaar in Kralingen hierbij nodig? Maak dan een afspraak met ons door te bellen naar 010 – 452 666 6.

Makelaars die uw belangen behartigen

Of u nu op zoek bent naar een woning in Kralingen of een woning wilt verkopen of verhuren. Wij zorgen ervoor dat u uw doel bereikt. Dit doen wij door u tijdens het gehele proces te begeleiden en adviseren. Met ervaring, één-op-één contact, kwaliteit en de grootste zorg en toewijding staan wij u bij. Wilt u ook de hulp van een makelaar die uw belangen behartigt? Dan bent u bij ons zeker aan het juiste adres. Wij bieden u als full-service makelaarskantoor de volgende voordelen:

 • NVM keurmerk
 • Persoonlijke betrokkenheid
 • Korte kanalen
 • Kennis
 • 70 jaar actief in de Rotterdamse markt

Makelaar Kralingen

Deskundig advies van een makelaar in Kralingen

U bent op zoek naar een huis, maar kunt nergens een woning vinden die volledig aan uw wensen voldoet. Herkent u dit probleem ook? Dan kunt u een makelaar inschakelen om u te helpen bij uw zoektocht. Maar ook als u uw woning wilt verkopen, kan een makelaar uitkomst bieden. Makelaars kunnen u namelijk helpen aan een maximale opbrengst. Wij hebben verstand van de markt, prijsonderhandelingen, juridische afwerking en nog veel meer zaken omtrent het kopen of verkopen van een woning in Kralingen. Hierdoor kunnen we u begeleiden met deskundig advies.

(Verhuurmogelijkheden

Het is ook mogelijk dat u een woning wilt huren of verhuren. Ook in dit geval kan onze makelaar u helpen in Kralingen. Want Stad & Land NVM Makelaars beschikt over een verhuurveilig keurmerk. We adviseren voornamelijk expats, dus werknemers die afkomstig zijn uit het buitenland en tijdelijk in Nederland werkzaam zijn. Dus mocht u op zoek zijn naar een tijdelijke huurwoning, laat het ons dan weten. Maar ook als u een woning gestoffeerd of gemeubileerd wilt verhuren. Met ons grote netwerk van multinationale organisaties en expats, vinden wij binnen een mum van tijd een betrouwbare huurder voor u.

Afspraak maken? Bel ons!

Wilt u een afspraak maken met één van onze makelaars? Dat kan door te bellen naar 010 – 452 666 6 of door een bericht voor ons achter te laten via het contactformulier op de website. Onze makelaar vertelt u graag meer over de mogelijkheden van onze diensten, zodat wij u kunnen helpen succesvol een woning in Kralingen te verkopen, kopen, huren of verhuren!

WONING VERKOPEN OF VERHUREN?

woning kopen of huren

KOOP AANBOD

HUUR AANBOD

  WAARMEE KUNNEN WIJ U HELPEN?

  Heeft u vragen, wilt u meer informatie of kunnen wij direct aan de slag? Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op.


  010 – 452 666 6
  info@stadenland.nl
  afspraak maken