Makelaar Capelle aan Den IJssel

NVM makelaar Capelle aan den IJssel

Wilt u een NVM makelaar inschakelen in Capelle aan den Ijssel voor het huren, verhuren, aankopen of verkopen van een huis? Stad & Land NVM Makelaars levert al ruim 70 jaar kwalitatieve hoogwaardige diensten in verschillende onroerende zaken. Wij gaan altijd voor het beste resultaat. Om dit te bereiken behartigen onze specialisten en adviseurs altijd uw belangen. Kunt u professionele begeleiding bij het huren, verhuren, aankopen of verkopen van een woning gebruiken? Schakel dan de hulp in van onze makelaar in Capelle aan den IJssel door contact met ons op te nemen.

Deskundige makelaar in Capelle aan den IJssel

Stad & Land NVM Makelaars zorgt ervoor dat u zorgeloos een woning in Capelle aan den IJssel kunt huren, verhuren, aankopen of verkopen in alle prijsklassen. Onze ervaren, deskundige makelaars begeleiden u graag met grootse zorg en toewijding tijdens het gehele proces. Samen met u doen we er alles aan om uw doel te bereiken. Of dat nu het huren, verhuren, aankopen of verkopen van een woning is. Wij zullen altijd uw belangen behartigen. Schakel onze makelaar in en profiteer van de volgende voordelen:

 • Persoonlijke betrokkenheid
 • Decennia actief in de Rotterdamse markt
 • NVM keurmerk
 • Kennis
 • Korte kanalen

Makelaar Capelle aan den IJssel

Uw belang is ons belang

Zowel bij het kopen als bij het verkopen van een woning in Capelle aan den IJssel, kan een makelaar u van dienst zijn. Mocht u een huis willen verkopen, dan wilt u natuurlijk een maximale opbrengst. Mocht u juist een huis willen kopen, dan gaat het erom dat de woning aan uw wensen en eisen voldoet. Als u de hulp van onze makelaars inschakelt, worden uw belangen behartigt. We geven u graag deskundig advies over alle zaken omtrent het verkopen of aankopen van een woning, zoals prijsonderhandelingen, juridische afwikkeling en nog veel meer. Onze makelaars hebben veel verstand van de huidige markt. Voor het verkopen of aankopen van een woning kunt u bij ons terecht.

Tijdelijk een woning (ver)huren

Ook als u tijdelijk een woning wilt verhuren in Capelle aan den IJssel, bent u bij ons aan het juiste adres. Onze makelaar adviseert buitenlandse werknemers die tijdelijk in Nederland werken, genaamd expats, en helpen hen een tijdelijke huurwoning te vinden. We zorgen hierbij voor een uitvoerige screening, zodat we u kunnen verzekeren van een betrouwbare huurder. Dankzij ons grote netwerk van multinationale organisaties en expats, verhuurt u snel en eenvoudig uw gestoffeerde of gemeubileerde woning. Maar ook wanneer u op zoek bent naar een huurwoning kunnen wij u helpen.

Maak direct een afspraak

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een makelaar in Capelle aan den IJssel? Onze makelaars staan u graag te woord. Bel voor meer informatie naar 010 – 452 666 6. U kunt ook het contactformulier op onze website invullen. We helpen u graag bij het huren, verhuren, aankopen of verkopen van een woning.

WONING VERKOPEN OF VERHUREN?

woning kopen of huren

KOOP AANBOD

HUUR AANBOD

  WAARMEE KUNNEN WIJ U HELPEN?

  Heeft u vragen, wilt u meer informatie of kunnen wij direct aan de slag? Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op.


  010 – 452 666 6
  info@stadenland.nl
  afspraak maken