Makelaar Barendrecht

Ervaren NVM Makelaar in Barendrecht

Overweegt u een makelaar in Barendrecht om hulp te vragen bij het huren, aankopen, verhuren of verkopen van een appartement, woning of bedrijfspand? Voor kwalitatieve diensten in onroerende zaken gaat u naar Stad & Land NVM Makelaars. Wij bieden deskundig advies aan zowel particulieren als bedrijven. Wij helpen iedereen het beste resultaat te bereiken in iedere prijsklasse. Daarbij hebben we altijd aandacht voor uw wensen, eisen en belangen. Wilt u een ervaren makelaar in Barendrecht met NVM keurmerk inhuren? Neem dan contact op met ons, zodat we kunnen bespreken wat er mogelijk is in uw situatie.

Makelaars die vechten voor uw belangen

Het huren, aankopen, verhuren of verkopen van een woning levert bij veel mensen zorgen op. Deze zorgen zijn helemaal niet nodig, want door een makelaar in te schakelen wordt u tijdens het gehele proces deskundig begeleid. Laat u de makelaar van Stad & Land NVM Makelaars u helpen? Dan bent u verzekerd van kwaliteit, de grootste zorg én toewijding, ervaring en één-op-één contact. We doen er alles aan om uw doel te bereiken en het beste resultaat te halen. Wie wilt er geen hulp van een makelaar die vecht voor zijn of haar belangen in Barendrecht?

Als full-service makelaarskantoor bieden wij nog meer voordelen, deze zijn:

 • Korte kanalen
 • NVM keurmerk
 • Vele decennia actief in de Rotterdamse markt
 • Kennis
 • Persoonlijke betrokkenheid

Makelaar Hillegersberg

Wij weten alles over de huidige markt

Zowel bij het aankopen als het verkopen van een appartement, woning of bedrijfspand is het belangrijk dat u weet hoe de huidige markt in elkaar zit. Door de hulp van een makelaar in te zetten, worden koper en verkoper snel en eenvoudig bij elkaar gebracht. Daarbij wordt u begeleid tijdens het gehele proces. Van prijsonderhandelingen tot juridische afwikkeling. Voor alle zaken omtrent het aankopen of verkopen van een appartement, woning of bedrijfspand in Barendrecht kunt u bij onze makelaars terecht.

Verhuurveilig keurmerk

Wij beschikken over een verhuurveilig keurmerk. Dus wilt u uw woning tijdelijk verhuren en ervan verzekerd zijn dat de huurder betrouwbaar is? Dan kunnen wij u helpen. Wij beschikken namelijk over een groot netwerk, ook van multinationals en expats. Expats zijn op zoek naar gestoffeerde of gemeubileerde huurwoningen waar zij tijdelijk in kunnen verblijven, omdat ze als buitenlandse werknemers voor een bepaalde periode in Nederland werkzaam zijn. Dus wilt u uw woning verhuren? Of bent u op zoek naar een geschikte huurwoning? Laat het ons weten!

Bel direct een makelaar in Barendrecht

Voor hulp bij de aankoop, de verkoop, het huren of het verhuren van een bedrijfspand, appartement of woning in Barendrecht, kunt u contact met ons opnemen. Onze makelaar helpt u graag. Bel naar 010 – 452 666 6 of laat een bericht voor ons achter via het online contactformulier. Ook als u vragen heeft of meer informatie wilt, kunt u contact opnemen.

WONING VERKOPEN OF VERHUREN?

woning kopen of huren

KOOP AANBOD

HUUR AANBOD

  WAARMEE KUNNEN WIJ U HELPEN?

  Heeft u vragen, wilt u meer informatie of kunnen wij direct aan de slag? Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op.


  010 – 452 666 6
  info@stadenland.nl
  afspraak maken