Advies bij woningverkoop Rotterdam

Advies bij woningverkoop in Rotterdam

Bent u op zoek naar advies bij de verkoop van uw woning in Rotterdam? De verkoop van uw woning vraagt om een zorgvuldige aanpak. Uw belang staat natuurlijk altijd voorop, maar u wilt ook het beste resultaat behalen. Stad & Land NVM Makelaars komt graag bij u langs voor een geheel vrijblijvende kennismaking en woningopname. Uiteraard bent u ook welkom bij ons op kantoor. Wij zullen er alles aan doen om u te helpen uw doel te behalen. We begeleiden u tijdens het gehele verkoopproces. U kunt rekenen op een deskundige, doortastende aanpak. Wilt u van onze NVM makelaars advies bij verkoop in Rotterdam? Neem gerust contact met ons op om een afspraak te maken.

Deskundig advies bij verkoop in Rotterdam

Wij helpen u graag zonder zorgen uw woning te verkopen. Wij zijn een full-service makelaarskantoor. We geven u advies bij verkoop in Rotterdam met de grootste zorg en toewijding. Dankzij ons grote netwerk waar wij optimaal gebruik van maken, kunnen wij potentiële kopers op een doelgerichte en effectieve manier bereiken. Daarbij maken wij gebruik van onder andere onze sociale media kanalen, Funda en Pararius. Hierdoor brengen we u als verkoper snel en gemakkelijk bij een mogelijke koper. Blijf dus vooral rustig op uw stoel zitten, want wij doen de rest! Verder zijn de voordelen van Stad & Land NVM Makelaars:

 • Vele decennia actief in de Rotterdamse markt
 • Kennis
 • Korte kanalen
 • Persoonlijke betrokkenheid
 • NVM keurmerk

In 7 stappen uw woning verkopen

Wilt u graag deskundig advies tijdens de verkoop van uw woning in Rotterdam? Wij helpen u uw woning te verkopen in 7 stappen. Bent u benieuwd hoe? Lees dan snel verder.

Stap 1: Bepalen van de vraagprijs

Zodra we kennis met u gemaakt hebben en vast hebben gesteld wat uw wensen zijn, kunnen we een passend advies bij de verkoop in Rotterdam opstellen. Allereerst beginnen we met het bepalen van de vraagprijs. Een correcte waardebepaling is namelijk een belangrijke stap voor het verloop van het gehele verkoopproces. Niet voor niets is dit stap 1.

Stap 2: Opstellen van een publiciteitsplan

Vervolgens zullen we u advies geven over het publiciteitsplan. We willen uw woning bij verkoop in Rotterdam natuurlijk zo goed mogelijk op de markt zetten. In overleg met u stellen we een mooie presentatie op met professionele interieur- en exterieur foto’s. Ook zullen we uitgebreide informatie over uw woning vermelden.

Stap 3: Woning klaarmaken voor verkoop

Bij verkoop is het belangrijk dat uw woning in Rotterdam er opgeruimd uitziet. We geven u hier graag advies over. Ook is het verhelpen van kleine mankementen belangrijk, zodat u een mooie woning kunt opleveren.

Stap 4: De bezichtiging

We hebben potentiële kopers voor uw woning in Rotterdam gevonden. Dan is het nu tijd voor de bezichtiging. De makelaars van Stad & Land NVM Makelaars staan de potentiële kopers vriendelijk te woord en zullen een afspraak voor de bezichtiging inplannen. Hierbij combineren we empathie met een professionele kijk, zodat wij u het beste advies bij verkoop kunnen geven. Onze makelaar begeleidt de bezichtiging van uw woning en zorgt direct daarna voor een goede terugkoppeling.

Stap 5: Algehele procesbegeleiding

U kunt ons gedurende het gehele traject om advies vragen bij verkoop in Rotterdam. Vanaf het eerste kennismakingsgesprek tot de waardebepaling en van de bezichtigingen tot de prijsonderhandelingen en juridische en feitelijke levering en bijbehorende (na)zorg. We begeleiden u graag op deskundige wijze tijdens het verkoopproces.

Stap 6: Ondertekenen van de koopakte

Zijn de potentiële kopers, kopers geworden? Dan kunnen de handtekeningen gezet worden. Zodra dit is gebeurd, is de koopovereenkomst gesloten. De koper van uw woning in Rotterdam zal een afschrift van de akte ontvangen. Vanaf dit moment heeft de koper nog drie dagen wettelijke bedenktijd, waarin de koper kan afzien van de aankoop zonder het opgeven van een reden. Ook kan bij verkoop het koopcontract nog ontbonden worden op basis van de ontbindende voorwaarden die erin vermeld staan. Hierbij kunt u denken aan de financiering onder voorbehoud. Wilt u hier meer over weten? Dan kunt u altijd bij ons terecht voor advies.

Stap 7: Naar de notaris

Naast het geven van goed advies, willen we natuurlijk ook aan alle wettelijke en juridische eisen voldoen bij de verkoop van uw woning in Rotterdam. Daarom vindt op de dag van de levering de overdracht plaats bij de notaris. Dit is het zogenoemde transport met de sleuteloverdracht.

Vraag advies aan bij verkoop in Rotterdam

Wilt u ook deskundig advies bij verkoop in Rotterdam? Neem gerust contact met ons op en onze NVM makelaars helpen u verder. U kunt ons bereiken door het contactformulier op de website in te vullen of door ons te bellen op 010 – 452 666 6.

WONING VERKOPEN OF VERHUREN?

woning kopen of huren

KOOP AANBOD

HUUR AANBOD

  WAARMEE KUNNEN WIJ U HELPEN?

  Heeft u vragen, wilt u meer informatie of kunnen wij direct aan de slag? Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op.


  010 – 452 666 6
  info@stadenland.nl
  afspraak maken