Stad en Land Makelaars
Skip to content

Woning verkopen

Woning verkopen? Wij komen graag bij je langs voor een geheel vrijblijvende woningopname en kennismaking. Vanzelfsprekend ben je ook van harte welkom in één van onze kantoren in Rotterdam en Dordrecht. 


Woning verkopen bij Stad & Land

Wil je jouw woning verkopen in Rotterdam, Dordrecht of de Drechtsteden­? De verkoop van je woning verdient een zorgvuldige aanpak, waarbij jouw belang en het beste resultaat voorop dienen te staan. Onze Stad & Land NVM Makelaars vanuit Rotterdam Kralingen of Dordrecht Centrum doen er alles aan om jouw doel te behalen. Tijdens het gehele verkoopproces kun je rekenen op een deskundige en een doortastende aanpak. Naast verkoop kunnen wij je ook begeleiden bij aankoop.

Verkoop je woning in 7 stappen

Stap 1 - Vraagprijs bepalen
Een correcte waardebepaling is een belangrijke stap voor het gehele verkoopproces en staat niet voor niets op nummer 1.
Stap 2 - Publiciteitsplan opstellen
In overleg met opdrachtgever opmaken van een mooie presentatie met professionele interieur- en exterieurfoto’s en uitgebreide informatie over jouw woning.
Stap 3 - De woning verkoop gereedmaken
Verhelp kleine mankementen en zorg ervoor dat de woning er opgeruimd uitziet. Wij adviseren jouw graag hierbij.
Stap 4 - De bezichtiging
Wij staan potentiële kopers vriendelijk te woord en plannen afspraken in. Stad & Land NVM Makelaars combineert empathie met een professionele kijk. Begeleiding van bezichtigingen van jouw huis door een van onze makelaars en direct aansluitend terugkoppeling.
Stap 5 - Procesbegeleiding
Begeleiding gedurende het gehele traject vanaf het eerste kennismakingsgesprek, de waardebepaling, de bezichtigingen, de prijsonderhandelingen tot en met de juridische en feitelijke levering en de bijbehorende (na)zorg.
Stap 6 - Ondertekening van de koopakte
Als alle handtekeningen zijn gezet, is de koopovereenkomst gesloten. De koper ontvangt een afschrift van de akte. Vanaf dat moment heeft hij nog drie dagen wettelijke bedenktijd, waarin hij/zij alsnog van de aankoop kan afzien zonder opgaaf van reden. Eveneens kan het koopcontract nog ontbonden worden op basis van de ontbindende voorwaarden die erin staan (denk aan voorbehoud financiering).
Stap 7 - Naar de notaris
Om aan alle wettelijke en juridische eisen te voldoen vindt op de dag van levering de overdracht plaats bij de notaris, het zogenoemde transport met de sleuteloverdracht.

Waar wacht je nog op?

De verkoop van jouw woning verdient een zorgvuldige aanpak. Wij zijn persoonlijk betrokken en gaan voor het beste resultaat. Bel ons of vul het contactformulier in voor meer informatie.

Rotterdam
Dordrecht
Bedrijfs onroerend goed
Translate this page »

Wat is mijn huis waard?

Bereken eenvoudig de geschatte waarde van uw huis!