Stad en Land Makelaars
Skip to content

Taxatie laten uitvoeren? De NWWI taxateurs van Stad & Land NVM Makelaars helpen je graag!

Taxatie Stad & Land NVM Makelaars

Hoewel een waardebepaling een zeer nauwkeurig beeld geeft van de verkoopwaarde van je woning, kun je op basis hiervan geen lening afsluiten. Dat kan wel met een officiële taxatie van de woning of pand.

Als je de marktwaarde wil weten van jouw woning of pand, dan geeft een taxatie het antwoord. Voor het verkrijgen van een hypotheek is het noodzakelijk dat de taxatie wordt uitgevoerd door een gecertificeerde taxateur. Er wordt een uitgebreid rapport gemaakt dat nodig is bij bijvoorbeeld een hypotheekaanvraag.

Soms wordt een waardebepaling verward met een taxatie. Echter de waardebepaling is slechts een grove schatting van de waarde van de woning die doorgaans als basis dient om de juiste vraagprijs vast te stellen. Een waardebepaling is kosteloos. Voor een NWWI gevalideerde taxatie worden wel kosten in rekening gebracht.

Hoe komt een taxatie van je woning tot stand?

Ervaring, kennis van de markt en deskundigheid zijn belangrijke eisen bij het uitbrengen van een taxatierapport. Bij Stad & Land NVM Makelaars Rotterdam kun je terecht voor onderstaande soorten taxaties:

  • NHG taxaties, NWWI taxaties en reguliere taxaties worden uitgevoerd door Rob Puper RMT en Richard van Opstal RMT. Zij zijn beide Register Makelaar Taxateur.

  • WOZ taxaties door Rob Puper RMT.

  • Bedrijfsonroerendgoed taxaties door Rob Puper RMT.

  • MKB taxaties door Rob Puper RMT. 

Waarmee kunnen wij je helpen?

Onze adviseurs staan voor je klaar om je te helpen met al je vragen. Vul het formulier in en wij nemen spoedig contact met je op.

Rotterdam
Dordrecht
Bedrijfs onroerend goed
Translate this page »