Stad en Land Makelaars
Skip to content

Beleggen in vastgoed

Wilt u beleggen in vastgoed in Rotterdam of Dordrecht tegen een goed & aantrekkelijk rendement?

Beleggen in vastgoed

Beleggen in vastgoed, dat kan! De spaarrente levert op dit moment weinig rendement en daarom kunt u beter beleggen in vastgoed. Rotterdam en Dordrecht zijn zeer populair en hebben een steeds grotere aantrekkingskracht op multinationals en expats.
 

Beleggen in vastgoed vereist goede kennis van zaken en vakbekwaamheid. Met het beleggen in vastgoed gaat het om flinke geldbedragen en komt u termen tegen als lage risicorendementen, splitsingsmogelijkheden, langere- en kortere termijninvesteringen en transactiekosten.

Stad & Land NVM Makelaars Rotterdam heeft alles in huis om u als belegger te adviseren. Wij kennen de markt en de commerciële en juridische belangen.

Onze service bij de aankoop en verhuur van uw woning

Stad & Land NVM Makelaars heeft een aparte afdeling voor aankoop, verkoop en taxaties. Daarbij is er ook een speciale afdeling voor (Expat) verhuur, namelijk Stad & Land NVM Expat Rentals. De samenwerking tussen deze twee verschillende afdelingen binnen één kantoor is uniek in Rotterdam.
 
Wij vertegenwoordigen vele beleggers voor wie wij gestoffeerde of gemeubileerde woningen verhuren. Daarnaast beschikken wij over een groot netwerk van multinationals waar wij regelmatig aan verhuren. De combinatie van een groot netwerk en een professionele, klantvriendelijke benadering brengt partijen snel bij elkaar.

Hoog rendement

Wilt u ook uw geld laten renderen en daarbij 5 tot 8 procent rendement potentieel in het vooruitzicht hebben? En wilt u investeren in onroerend goed of wilt u meer informatie over onze dienstverlening op dit gebied? Neem dan contact op en laat u adviseren!

Rotterdam
Dordrecht
Translate this page »