Stad en Land Makelaars
Skip to content

Beleggen in koopwoningen & huurwoningen

Wil je beleggen in vastgoed in Rotterdam of Dordrecht en het hoogste rendement behalen?

Beleggen in vastgoed

Beleggen in vastgoed, dat kan! De spaarrente levert op dit moment weinig rendement en daarom kunt u beter beleggen in vastgoed. Rotterdam en Dordrecht zijn zeer populair en hebben een steeds grotere aantrekkingskracht op multinationals en expats.

Met het beleggen in vastgoed gaat het om flinke geldbedragen en komt u termen tegen als lage risicorendementen, splitsingsmogelijkheden, langere- en kortere termijninvesteringen en transactiekosten. Stad & Land NVM Expat Rentals heeft alles in huis om u als belegger te adviseren. Wij kennen de markt en de commerciële en juridische belangen.

Wij hebben een aparte afdeling voor aankoop, verkoop en taxaties. Daarbij is onze speciale afdeling voor de verhuur aan expats. De samenwerking tussen deze verschillende afdelingen binnen één kantoor is uniek in Rotterdam.

Beleggen: Het hoogste rendement

Wil je ook je geld laten renderen en daarbij 5 tot 8 procent rendement potentieel in het vooruitzicht hebben? En wil je investeren in onroerend goed of wil je meer informatie over onze dienstverlening op dit gebied? Neem dan contact op en laat je adviseren! Een afspraak is snel gemaakt.

Onze service bij de aankoop en verhuur van de woning

Stad & Land NVM Makelaars heeft een aparte afdeling voor aankoop, verkoop en taxaties. Daarbij is er ook een speciale afdeling voor (Expat) verhuur, namelijk Stad & Land NVM Expat Rentals. De samenwerking tussen deze twee verschillende afdelingen binnen één kantoor is uniek in Rotterdam.
 
Wij vertegenwoordigen vele beleggers voor wie wij gestoffeerde of gemeubileerde woningen verhuren. Daarnaast beschikken wij over een groot netwerk van multinationals waar wij regelmatig aan verhuren. De combinatie van een groot netwerk en een professionele, klantvriendelijke benadering brengt partijen snel bij elkaar.

Beleggen

Wilt u ook uw geld laten renderen en daarbij 5 tot 8 procent rendement potentieel in het vooruitzicht hebben? En wilt u investeren in onroerend goed of wilt u meer informatie over onze dienstverlening op dit gebied? Neem dan contact op en laat u adviseren!

Rotterdam
Dordrecht
Bedrijfs onroerend goed
Translate this page »